sunnuntai 13. tammikuuta 2008

Taas...

...vaihdoin blogin ilmettä. En sitten millään osaa tehdä mieleistä ja nämä vakiot tuntuvat kovin tylsiltä. Tähän kai on kuitenkin tyytyminen.

Iines-koira lähti eilen takaisin kotiinsa. Jotenkin on kovin tyhjää ja autiota. Jotain puuttuu. Koko yön näin painajaisen tapaisia ja heräilin vähän väliä tarkistamaan nukkuuko Iines siinä vieressä. Vaan on tämä tavallaan helpotuskin.

Eilen sain valmiiksi villasukat, itselleni.





Lankana Novitan seiskaveikka, ohje on täältä.

Ihan kivat niistä mielestäni tuli, sopivan yksinkertaiset meikäläisen neulottavaksi. Ja uudet sukat olen jo aloittanut, tänään ei tosin neulomisesta ole tullut mitään. Jotenkin vaan ahdistaa kovasti eikä keskittyminen ole kovin hyvää. Ehkä tämä tästä kuitenkin, ajan kanssa.

2 kommenttia:

Denim Blues kirjoitti...

Nätit sukat! Mää vähän marisen tästä pohjasta ja sanon että en näe noita keltasia tekstejä muuta kuin mustaamalla sen hiirellä...Munkin tekis mieli uutta pohjaa. Toisaalta mä tykkään tosta Nekkupohjastani hirveesti, niin en oo sitten raatsinut. Pitäs ehkä perustaa toinen blogi ja vaihdella sinne sitä pohjaa. Mä en vaan tiedä mistä mä sinne kirjottaisin, kun avaudun jo kaikesta tuolla roopeliinissä :D

MeRzU kirjoitti...

Rakentava kritiikki on aina tervetullutta! :)
Toivottavasti tekstit näkyvät hieman paremmin, mariskaa sitten jos eivät näy. :)