maanantai 12. toukokuuta 2008

Pikkukirjastossamme on poistomyynnit ja minä sitten riensin sinne innoissani viime viikolla. Yllättävän vähän löysin ostettavaa.

Vanhoja Novitan lehtiä vuosilta 1995-1997. En oikeastaan edes tiedä miksi nämä ostin, ehkä siksi kun olivat vain 10 senttiä per lehti.




Kaikkien muiden kirjojen takaa pilkotti surullisena yksinäinen neulekirja, joka ei kenellekään ollut kelvannut. Pelastin sen, 50 sentillä. Kirjan neuleista en aio yhtäkään toteuttaa, mutta ihan kätevää perustietoa palmikoista, kirjoneuleista yms. kirjasta löytyi.




Olen nyt ollut muutamana sunnuntaina töissä puutarhalla, ja kun sesonki kunnolla alkaa niin pitäisi olla ihan päivittäistäkin työtä tarjolla. Ihan mukavaa hommaa, tosin aika lämmintä. Eikä vielä ole ollut edes lämpimät ilmat. Lievän auringonpistoksenkin taisin eilen saada.

Olen myös kotosalla leikkinyt viherpeukaloa. Istutin ulos kasvamaan tilliä, persiljaa, basilikaa, salaattia, ruohosipulia ja joitakin kukkia. Kyllä nyt onkin fiksu olo, yöpakkaset ja mahdolliset räntäsateet tuloillaan...

Ei kommentteja: