maanantai 4. elokuuta 2008

Tiedossa MAHDOLLINEN kilometripostaus, ellen nukahda kesken.

Päätin tänään, että postaan vaikka pää lähtis. Tästä se ny si alkaa.

Elikkäs, tuossa kaksi vaiko kolme viikkoa sitten hoidin ihanaa pientä kissanpentua viikonlopun. Samaisessa paikassa, missä käyn aina välillä chinchilloja hoitamassa. Totesinpa, että pienen ja vikkelän kissanpennun kuvaaminen on haastavaa, aina ei edes koko kissa ole kuvassa vaan pää tahi joku muu ruumiinosa jää kuvan ulkopuolelle. Kyseistä kattia hoitaessa miulle tuli hirmuinen kissavauvakuume. Älkää vaan vinkatko kissanpennuista, kiitos!Toissapäivänä satuin aivan viattomasti kulkemaan lähikaupan lankahyllyn ohi. Tarkoituksena EI ollut ostaa lankaa. Vaan kuinkas sitten kävikään...Seitsemän veljestä Raitaa ja Jättiraitaa, kerä molempia. Ei edes oikein miun makuun nuo väriyhdistelmät, mutta ku olivat puoleen hintaan. Kun halvalla saa, ja sitä rataa....

Tänään hämeenlinnassa kaupungilla kävellessä sain päähäni, että haluan pitkästä aikaa hotsin kahdella, ilman sinappia ja kurkkusalaattia, valkosipulilla. Ja ehdottomasti Vallin grilliltä. No, mehän sitten käveltiin siihen grillille, vaan eipä se ollut auki. 12 piti aueta, vaan eipä missään vielä kymmentä ylikään näkynyt ketään.
Miehän siitä sitten melkein masennuin, ja halusin ehdottomasti hakea Villamokasta lankaa. Arvatkaa vaan löysinkö sinne. No enpä tietenkään... Muistin sijainnin aivan väärin.
Aikani harmittelin, kunnes poikettiin Prismaan. Kaikki langat -20%.Valkoista, sinistä, vihertävää ja ruskehtavaa Siljaa sekä violetinsävyistä Spektriplussaa, jokaista kaksi kerää. Ei taatusti vedä vertoja Mokkasukka-langalle, vaan sainpahan jotain lankaa kuitenkin.

Kotiin tullessa huomasin postilaatikossa paketin.Trendikkäät virkkausmallit- kirja, kotiin kannettuna.

Ja jottei tämä ihan ostosten hehkutukseksi menisi, niin on täällä käsitöitäkin valmistunut. Tai siis... Eiköhän se melkein valmiiksi lasketa, kun enää on muutama langanpää päättelemättä.
"Tilaustyö-säärystimet." Kaverin kaveri vinkkasi kaipaavansa säärystimiä, toiveina oli tummanvioletti lanka ja mustat raidat. Valmistuivat jo jokunen viikko sitten, ajatuksena oli esitellä nämä vasta kun langanpäät on päätelty.Aivot eivät enää jaksa toimia, joten postaus päättyy tähän. Taidan siirtyä sohvalle lukemaan. Dan Brownin Meteoriitti tuli luettua, nyt vuorossa Linnunradan käsikirja liftareille. Kirja on muuten paljon parempi kuin elokuva!

Ei kommentteja: