torstai 11. helmikuuta 2010

Kokeilevasta keittiöstä, päiviä.

Sarjassamme epämääräisiä mössöjä: tonnikala-tortillantäyte.
Jostain random-blogista sain idea,
pyörittelin sitä päässäni
ja tässä lopputulos.


Mössöön tarvitset:
Purkin tonnikalaa, tai kaksi jos haluaa tonnikalan maistuvan kunnolla.
Avokadon.
Tomaattipyreetä, noin ruokalusikallinen.
Mausteita: suolaa, valkopippuria, chiliä, tabascoa.
Muutama valkosipulin kynsi.


Lisäksi heitin joukkoon vielä jääkaapissa lojuneen ruohosipuli-tuorejuuston jäämät, ehkä parin ruokalusikallisen verran. Ainekset mössöksi sauvasekoittimella. Maistellaan, ja lisätään tabascoa ja chiliä.
Levitetään kerros tortillan (herbs&garlic tjsp) päälle, muutama salaatinlehti, tomaatin- ja kurkunpaloja kaveriksi.
Kääritään rullalle ja yritetään saada rulla pysymään kiinni. Syödään, ja todetaan että osa kurkun- ja tomaatinpaloista ei millään pysy tortillan sisällä. Tullaan siihen lopputulokseen, että paprikan palat olisivat sopineet joukkoon mainiosti.

Ei kommentteja: