torstai 3. tammikuuta 2008

Inspiraatiota...

...pitkästä aikaa olis kunnolla, mutta mistä löytäisin lisää aikaa. Muutamaan päivään en ole neulonut laisinkaan, eilen sain sentään vähän siivoiltua. Kirjaimellisesti vähän, siivosin tietokonepöydän. Vaihdoin myös television paikkaa, ja suunnitelmissa on muutenkin vaihdella huonekalujen paikkoja.


Ulkoiltua ja lenkkeiltyä on tullut kohtalaisen paljon, kun tuo koiruus on kylässä. Ja on se vaan niin suloinen, melkein haluaisin oman koiran. Otin tuossa eilen muutaman kuvankin, jotta näette millainen ihanuus täällä on aikaani viemässä.

Saanko esitellä, Iines:


Pahoittelen kuvien huonoa laatua...

Iines on maailman kaikkeuden ihanin koira, ehdottomasti! Tykkää kissoista, etenkin Rääpäleestä. Iines tulee todennäköisesti lähes kaikkien kanssa toimeen. Kaikkiruokainen, oikea herkkupeppu. Ainoa miinuspuoli on että yksin ei voi pitkäksi aikaa jättää. Iines alkaa haukkumaan ja vikisemään, ja oletettavasti jonkin aikaa yksin oltuaan tuhoaa paikat. En ole puolta tuntia pidemmäksi ajaksi yksin jättänyt. Ulkosalla varmaan viihtyy pidempiäkin aikoja. Ja koska en tässä vielä paljoa ole kehunut, niin mainitsempa vielä että Iineksestä ei voi olla tykkäämättä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No on ihana Iines!!! Ei mulla ole lisää tunteja...ja itseasiassa en oikein tehnyt mitään järkevää. Ja en siis käynyt töissä koko päivänä. Itseasiassa mietin että ois pitänyt tehdä jotain viisastakin eikä vaan laiskotella.

Anonyymi kirjoitti...

eipä se oikeastaan sattunut.poikaystävälläni on alhainen kipukynnys ja sille sattu paljon lävistys,olin varma että sille sattuu myös sen niskan tatuoinnin ottaminen,mutta toisin kävi.ilmekkään ei värähtäny :)