keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Tämä postaus...

...koskee vain ja ainoastaan jääkiekkoa, joten jos et ole suuremmin jääkiekosta kiinnostunut niin painappa vaikka backia.

Elikkäs, tänään olin kavereiden kanssa Tampereella katsomassa Ilves-HPK peliä. Niinhän siinä kävi että HPK hävisi, mutta onneksi olin jo osannut etukäteen varautua häviöön. HPK:lla on koko kausi mennyt surkeasti.

En ole about 13 vuoteen ollut katsomassa jääkiekkoa ihan livenä, olin jo melkein ehtinyt unohtaa...

Tunsin oloni hieman ulkopuoliseksi kaikkie Ilves-fanien joukossa, hetkeäkään en kuitenkaan hävennyt omaa faniuttani.Kaverit kannustivat Ilvestä, joten se vielä lisäsi orpoa oloani.

Ensimmäinen erä oli kuin paritanssia, toinen erä kuin huonoa paritanssia. Kolmannessa erässä alkoivat Ilveksen kannattajat hermostumaan raitapaitaan... Välillä teki mieleni kiljaista että jos ei tuomari miellytä niin alkaisivat itse sitten siihen hommaan. Tottahan se on, että muutaman kerran olisi HPK:n kuulunut jäähy saada, mutta niin olisi muutaman kerran kuulunut Ilvestäkin rankaista.Kaiken kaikkiaan peli oli mielestäni kohtalaisen tasapuolinen.

Molemmilla joukkueilla tuli alkeellisia mokia, mutta HPK:lla selvästi enemmän. Maalivahti oli selvästi HPK:n pelastaja, muuten peli olisi päättynyt 10-3. HPK:n pojat olivat selvästi vikkelällä päällä ja Väisänenkin sai rutkasti peliaikaa.

En kyllä voi sanoa jääkiekkoa sivistyneeksi lajiksi, mutta mukavaa se silti aina ajoittain on. Toivottavasti seuraavaan livepeliin ei kulu 13 vuotta.

Ei kommentteja: