lauantai 5. huhtikuuta 2008

Ja ensimmäinen...

...jämälankatyö on sitten ihan virallisesti valmis.




Virkkasin itselleni kirjalaukun kesäksi. Tein reilun kokoisen, jotta laukkuun mahtuu useampi kirja kerralla, tätä voin siis käyttää aina kirjastossa käydessäni. Vuoren laukku kyllä vaatii, jos meinaa avaimet laukkuun heittää.



Kuutosen blingbling-koukulla virkkailin, välillä lanka oli kaksin kerroin ja välillä jopa kolmin kerroin. Paksuimmat langat virkkailin ihan yksinkerroin.



Eri punaisen sävyjen kaverina on ripaus mustaa ja hieman violettia. Oranssia lankaa en käyttänyt, ylempi kuva vääristää värejä.



Laukkuun käytin jos jonkinmoisia jämälankoja. Punaista seiskaveikkaa näistä sukista ylijääneenä, kirkkaanpunaista Satua jäi pieni nöttönen Tiitun lapasista ja melkein täysi kerä Jimin pallosta.
Melkein viininpunaista vonderwoolia pieni nöttönen mariomyssystä ja isompi nöttönen Tiitun tychuksesta. Tiitun tychuksesta ylijääneet Giannan rippeet käytin myös laukkuun.
Violetit ja musta ovat tuntemattomia lankanöttösiä jämälanka-pussista. Musta oli aika paksua lankaa ja villan oloista, yksi kolmesta violetista nöttösestä oli luultavasti seiskaveikkaa.
Jäiköhän joku lanka vielä mainitsematta...

Ja kun kissakuvia mulla piisaa, niin tässä vielä kuva eiliseltä. Rääpäle ja Esko sulassa sovussa.

Ei kommentteja: