maanantai 19. syyskuuta 2011

Sadepäivän (p)askertelua, osa 1.

Se aika vuodesta. Jep, joululahjojen valmistelua. Paljoa ei taida siis olla neuleiden esittelyä tiedossa ennen joulua. Joka päivä ei kuitenkaan tee mieli vain neuloa villasukkia (juup, joku/jotkut saavat sukkia lahjaksi), joten pitää kehitellä pieniä välipala-hommia. Kaikkihan tietää Madam B.C:n. ja teemaviikot. En taida millään yltää Madam B.C:n tasolle, mutta jotain on kuitenkin tiedossa tällä viikolla (toivottavasti) joka päivä. Osa viikolla näytettävistä ideoista on omiani, osa variaatioita muiden ideoista. Pieniä sadepäivän (p)askarteluja.

Ensimmäisenä vuorossa kurpitsalyhty.
Halloweeniin on vielä aikaa, mutta viime viikolla alkoi sopivasti sm-liiga, jota päädyimme Tainan kanssa juhlistamaan kurpitsalyhdyllä. Taina hoiti kurpitsan kaapimisen (herkullista omena-kurpitsa -sosetta!) ja suun leikkaamisen, mie hoidin silmät ja nenän, sekä logojen tulostuksen ja päällystämisen kontaktimuovilla.


Ja kyllähän siitä kurpitsalyhty tuli, vaikkei miulle paraniskaan antaa teräaseita.


Ja pimeässä lyhty näytti aika kivalta. Pitääkin muistaa käydä illalla laittamassa kynttilä taas lyhtyyn...

Voin vielä loppuun vinkata, että viikon aikana täällä tullaan näkemään ainakin luonnon materiaalia, kimalleliimaa ja taidetta. Pelottavan kuuloista, eikö? :D

1 kommentti:

Madam B.C. kirjoitti...

Kiitos sanoistasi ja linkittämisestä :) Ja hei, varmasti yllät vaikka taivaisiin asti, mikään tai kukaan ei estä, jos vain hommiin ryhtyy ;)