torstai 13. joulukuuta 2007

Kohtalokkaat sukat ja jääkapin ovi...

Ensin, kohtalokkaat sukat, joiden takia koipeni on rei'itetty.


Suklaasukat

Malli: Jepyn Polvekeraidalliset sukat, tosin aivan tavallisella kantapäällä ja tavallisella kärkikavennuksella...
Lanka: Novitan 7 veljestä raita

On se vaan jännä miten kuvassa sukat näyttävät aivan erikokoisilta...

Ja sitten se tarina miten sain sukkapuikon jalkaani. Olin Lemmyllä ja istahdin sohvalle. "Heitin" jalat siihen viereen, enkä huomannu että olin juuri laskenut neuleen siihen viereen... Että mie osaan.


Ylempi kuva kauempaa ja alempi lähempää, mutta sen tajusitte varmaan itsekin. Jääkaappini oli siis erittäin vanha, ärsyttävän punainen ja täynnä puoliksi revittyjä tarroja. Kaapista satuin löytämään tuollaisen jättikokoisen olut tuoppi-tarran, jonka sitten liimasiin oveen, peittämään kaikki päättömät barbiet sun muut vanhat tarrat. Alemmasta kuvasta näettekin etten onnistunut tarraa siististi laittamaan, vaan sain aikaiseksi ryppyjä. Jääkaapin ovessa on myös jokunen magneetti sekä sarjakuva...
Viime yönä en taas saanut nukuttua, joten katselin Gilmoren tyttöjä dvd:ltä ja päättelin joululahjaneulomuksien lankoja. Itse neulomukset ovat valmistuneet jo aikoja sitten, nyt sain vihdoin pääteltyäkin ne.
Niin, ja lankavarastoni kasvoi tänään. Ostin pari kerää harmaata Novitan Ninaa lisää...

1 kommentti:

Villasukka kirjoitti...

Vau, ihanan erilainen jääkaappi. Tykkäisin itse kirkkaan punaisesta jenkkikaapista (paitsi tietysti iiiiiso pakastin vieressä, että kaikki marjat mahtuu), mutta ei sellaisia ollut täällä viime jouluna kun vanha päätti hajota.