sunnuntai 23. joulukuuta 2007

Toiset...

...viettävät joulua virossa, toiset somerolla, toiset sairaalassa.

Niin, minä vietän joulun somerolla, kaukanakaukana rakkaasta tietokoneestani. Siksipä päätinkin jo nyt naputella tämän vuoden joululahjat kaiken kansan näkyville. Jos siis luulet saavasi minulta joululahjan, hyppää takaisin edelliselle sivulle.

Ensimmäisenä vuorossa Lemmy. Lemmy sai oman lahjansa jo viikko sitten, ja ilmeisesti tykkäsi. Että sille miehentapaiselle on vaikea keksiä lahjaa... Meinasin jo jättää koko lahjan hankkimatta, kunnes päädyin kaupan dvd-osastolle. Army of Darkness oli valintani.


Teija tuosta joen toiselta puolelta sai tänä vuonna monta lahjaa, eikä ainakaan toistaiseksi ole valituksiakaan kuulunut. Paketteja taisi olla neljä, vai viisikö - aina ei voi tarkalleen muistaan. Yhdessä paketissa oli cd-levy, toisessa suklaamarmeladi-mitälienamusia, kolmannessa Marimekon punainen Kivet-kylpypyyhe. Neljännessä paketissa oli kovia, imeskeltäviä namusia, pari Partyliten Mansikka-raparperi -tuikkivaa sekä Novitan Isoveikasta neulotut pikasniikkerit. Isoveikasta neulottuina sniikkereistä tuli sen verran tukevanoloiset, että ne ovat ennemminkin töppöset.Tiitu saa miulta joululahjaksi villasukat, ihan tavalliset seiskaveikasta neulotut. In real life ne on tumman violetit...
Myös Janne saa villasukat, seiskaveikasta nekin. Tummaa farkun sinistä ja samaa violettia kuin Tiitunkin sukissa.

Veikkaan ettei Tiitu ja Janne varmaan juurikaan villasukkiansa käytä, mutta Sukkasadon aikana olin niin innostunut villasukista että meinasin neuloa niitä koko Suomen kansalle.
Kissojen - sekä omien että Tiitun ja Jannen - lahjat jo aikaisemmin esittelinkin...

Ei kommentteja: