sunnuntai 2. joulukuuta 2007

Pientä pienelle...

Huomenna on erään pienen lapsen laskettu aika, ja jotain on siis tullut neuloskeltua. Ensimmäiseksi neuloin pipon täysin ohjeen mukaan, mutta siitä tuli jättimäisen suuri - joten siitä ette kuvaa näe, kuolisitte nauruun! (Toim. Huom. Jälleen tuli todettua ettei kannata ohjeen mukaan neuloa.)


Neuloin pian syntyvälle pikkuiselle myös töppöset, Suuren Käsityölehden 8/07 ohjeella pienin muutoksin. Niistä otin kuvankin, tosin ovat vielä viimeistelyä vailla.

Ovatpas ne kuvassa hölmön näköiset, ja värikin vääristynyt...

Asiasta kukkapurkkiin, millä saa steariinin pois paidasta? Hiuksista taitaa lähteä ihan harjaamalla... Älkää immeiset pitäkö kynttilälyhtyjä yhtä matalalla roikkumassa ku mie...1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oops...Laita se paita pakastimeen.Jäätyneen steariinin saa rapsutettua hyvin pois kun se lohkeilee kunnolla. Se rasvaläntti lähtee sitten sileen et laitat esim. talousaperia tahran molemmin puolin ja silität päältä varovasti. Imeytyy se rasva siihen paperiin. Ja sit pestään jollain tehokkalla aineella. Näin olen saanu pöytäliinoista sen irti. Töppöset on kivat, kumpikohan sieltä tulee, tyttö vai poika?