tiistai 26. helmikuuta 2008

Aivan ilman logiikkaa.

Jotain valmistunutta, perussukat - jälleen. En tiedä mikä siinä on, mutta tykkään neuloa sukkia. Tai no, oikeastaan se ensimmäinen sukka on aivan jättekiva neuloa, mutta toisen sukan kohdalla tökkii enemmän tai vähemmän. Olen huomannut saman ilmiön muuallakin...

Miksi ihmeessä neulon näin paljon sukkia? En edes juurikaan käytä villasukkia, tai tarkemmin, silloin harvoin kun käytän niin kulutan ne melkein loppuun. Käytän, pesen ja käytän taas. Kun villasukat on kulutettu melkein loppuun, siirryn taas vuodeksi tavallisiin sukkiin. Oln kuitenkin sitä mieltä, ettei sukkia voi olla koskaan liikaa - pätee myös laukkuihin.


Mutta ne sukat. Lankana seiskaveikkaa, vihreää ja tummanruskeaa. 2o2n resoria... Kaiken kaikkiaan ihan basic, raidat muodostuivat itsestään neuloessa - niissä ei siis ole mitään logiikkaa. Ehkä näiden raitojen logiikka onkin juuri siinä, ettei siinä ole logiikkaa.
Hmph, kantapää näyttää kuvassa hassulta. Oikeasti se on ihan normaali.
On tullut myös shoppailtua - taas. Tapion kaupasta tilailin ensimmäistä kertaa, vähän niinkuin kokeeksi. Ai että tulivat nopeaan! Oli iloinen yllätys kun postin täti kertoi tänään että minulle on tullut paketti.
Kaksi kerää punaista Vesaa, kaksi kerää tumman vihreää Heleniä, yksi vaaleamman vihreä ja yksi tummemman vihreä kerä Jannea. Puikkomittari, Dropsin 5,5 pitkät puikot (kun ne on vihreät!) ja Addin kuutosen virkkukoukku, blingbling.
Että tämmöistä tällä kertaa. Ai niin, Rääpäle valtasi Riiviön torkkupeiton.

1 kommentti:

Markka kirjoitti...

Joo kato, mulle saa lähetellä sukkia ihan vapaasti!
Käytän kesät talvet, mut en jaksa ite tehdä.

Noikin sukat on ihanat.