perjantai 22. helmikuuta 2008

Yksikään...

...monista keskeneräisistä neuleista tahi virkkuista ei ole valmistunut vielä. Ajattelin kuitenkin pistää kuvattoman postauksen tämän päiväisistä ostoksistani.
Forssan säästöpörssistä mukaan tarttui kutosen sukkapuikot ja lankaa, violettia woolia sekä vihreää samosta. Kun halvalla sai. Säpöthän lopetetaan, tai siis vaihtuvat Tokmanneiksi. Langat oli -20% ja muutenkin kaikki oli alennuksessa. Harmittaa kun ei rahaa ollu montaa kymppiä.
Lidlistä ostin ompelulanka-paketin vitosella, lankojen lisäksi paketista löytyi neuloja, hakaneuloja, mittanauha, kumilankaa...
Ja ABC:n kirjakaupasta mukaan tarttui Hyvän olon neuleet, vain 12,90€.

Ja kun kirjoista nyt puhutaan, niin mainitsempa että pistin eilen paikalliseen kirjastoon sähköpostia, notta hankkivat Punokset puikoille valikoimaansa. Alle puolessa tunnissa sain vastauksen, että ovat tilanneet sen ja kestää pari-kolme viikkoa saapua. Lisäksi se on varattu minulle ensimmäiseksi!!! Olen iloinen.

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Oho, miten sinä sen teit? Minä laitoin Punokset puikoille ostotoiveeksi kirjaston nettisivujen kautta, mutta mitään ei ole vielä(kään) kuulunut... :O